Alle samlinger
Bruk av kundeportalen
Om bruk av kundeportalen
Om bruk av kundeportalen

I denne artikkelen informerer vi deg om hvordan du bruker kundeportalen

Oppdatert over en uke siden

Her er en video som gir deg en innføring i bruk av kundeportalen:

Søkefeltet

Øverst i portalen finner du søkefeltet:

For å søke opp en artikkel som omhandler et bestemt tema, skriver du et stikkord her. Om du eksempelvis er i behov av kunnskap rundt oppsett og innføring av turnus, skriver du bare turnus i søkefeltet og trykker ENTER-knappen på tastaturet:

Dermed kommer det opp en rekke artikler

Om det så var dialogboksen INNFØR TURNUS du ville vite mer om, klikker du i relevant boks:

Dermed kommer du hit:

Avspilling av videoer

Her ser du at du kan se en video om tematikken, om det er ønskelig. Du kan straks sette i gang avspillingen ved å trykke på Play-knappen:

Dermed starter avspillingen i videovinduet på skjermen. For å benytte fullskjerm modus, klikker du her:

Da fyller videoen hele skjermen din:

For å gå tilbake til opprinnelig størrelse på videovinduet, beveger du musepekeren mot toppen av skjermen slik at dette krysset viser seg, når du klikker på krysset går skjermen tilbake til opprinnelig visning:

Om du trykker her:

...får du opp en kapitteloversikt og kan trykke på akkurat det du er interessert i, dermed slipper du å se kanskje flere minutter med video som ikke er relevant:

Organiseringen av stoffet

Via kundeportalen har du tilgang til alt hjelpemateriale som er produsert for bruk av Worksoft Web og Worksoft App. Dette gjelder både skriftlig materiale og det som er produsert av videomateriale. På forsiden i portalen er alt stoffet organisert i oversiktlige bokser:

Worksoft Web - videoer

Om du går inn her finner du 13 grunnleggende videosnutter som gir deg en grunnopplæring i Worksoft. Dersom du er ny når det gjelder bruk av Worksoft, anbefales det at du ser på disse videoene i nummerert rekkefølge. I tillegg finner du en video som heter WORKSOFT PÅ 12 MINUTTER. Her får du en totalgjennomgang av programmet fra registrering av ny person, via turnusplanlegging og behandling av daglige avvik fram til attestering av periode for lønn.

Videoer med nyttige tips i arbeidet med Worksoft

Om du går inn her finner du, i tillegg til et par artikler, små videosnutter som tar opp ulike problemstillinger som kundene våre har spurt oss om.

Web brukerveiledning

Dersom du ønsker å studere hele Worksoft fra a til å, er dette stedet å gå. Her har vi beskrevet all funksjonaliteten i programmet. Du kan benytte innholdsfortegnelsen til å navigere deg fram til det som måtte være aktuelt. Men du kan også studere Worksoft systematisk og gå gjennom modul for modul. Stoffet er organisert i den rekkefølgen som er naturlig om du skal lære deg Worksoft fra bunnen av. Den skriftlige framstillingen gir i tillegg til en mengde illustrasjoner også tilgang til aktuelle videoer underveis i stoffgjennomgangen.

Worksoft APP supportsenter

Her finner du en rekke artikler som behandler små og store problemstillinger som kundene våre har spurt oss om når det gjelder appen.

APP brukerveiledning

Her gis en systematisk gjennomgang av appen hvor de ulike menyene omtales i ordnet rekkefølge. I tillegg til en rekke skjermbilder gir brukerveiledningen deg tilgang til aktuelle videoer underveis i gjennomgangen.

Worksoft APP for ansatte

Ved å gå inn her, får du oversikt over mulighetene som ligger i de ansattes bruk av Worksoft appen. Først kommer du hit:

Ved å klikke på Worksoft APP for ansatte, føres du videre hit:

Når du i skjermbildet over klikker på knappen Klikk her for videoer, føres du til de ansattes portal for bruk av Worksoft app:

Info fra Worksoft

Når vi lanserer nye versjoner av appen, eller av Worksoft Web, eller det er annen relevant informasjon vi ønsker å nå ut til brukerne av Worksoft med, legger vi dette stoffet her. Det betyr at du ved å klikke på denne boksen finner videoer som informerer om ny funksjonalitet eller endringer når nye versjoner slippes. Her finner du dessuten dokumenter som gir teknisk info om nye programversjoner, og andre relevante inforskriv.

Illustrasjoner i teksten

Visningen av tekst, bilder og video på kundeportal.worksoft.no, skal kunne vises med godt resultat på alle skjermstørrelser (telefon, nettbrett, PC). Dette fører til at det som vises på skjermen i første omgang kan være et kompromiss når det gjelder størrelsen på de ulike elementene på skjermen. En vanlig problemstilling som ofte melder seg er at detaljer i enkelte illustrasjoner kan bli for små til å gi skikkelig utbytte. Her har vi sakset et område fra beskrivelsen av Ferierapport:

Ved å foreta et enkeltklikk i en illustrasjonen øverst i dette bildet, åpnes illustrasjonen i et nytt vindu i nettleseren, dermed er detaljrikdommen mange hakk bedre:

Linker i teksten

Mens du leser teksten vil du se at det en rekke steder er understreket tekst med grønn skrift:

Ved å klikke på en slik link, føres du til et annet sted i samme artikkel, eller til en helt annen artikkel som gir deg mer informasjon som tematikken du er opptatt med i øyeblikket:

Du går kjapt tilbake til artikkelen du holdt på med ved å klikke tilbakeknappen øverst til venstre i skjermbildet:

Bot'en nederst til høyre

Uansett hvor du befinner deg på kundeportalen, vil du alltid finne denne knappen nederst til høyre i skjermbildet:

Ved å trykke på den, kommer du hit:

  1. Her finner du henvisning til relevante artikler i forhold til der du befinner deg på kundeportalen

  2. Om du klikker her, kan du skrive inn et spørsmål til oss på direkten:

    1. Skriv inn epost adressen din

    2. Skriv spørsmålet ditt

Eventuelt kan du velge å gjøre henvendelsen din innenfor en av de forhåndsdefinerte kategoriene:

Svarte dette på spørsmålet?