Worksoft APP: versjon 1.11.2
Oppdatert over en uke siden

Hovedmålsettingen med Worksoft APP v. 1.11.2 er å rette noen feil, samt fjerne muligheten for å sende meldinger til feil person. APPen sendes til Google Play og Apple APP Store 5.7.2022, og vil erfaringsmessig være tilgjengelig senest 6.7.

Ny funksjonalitet – Fjerne ansatte fra telefonen.

Dersom en ansatt låner bort telefonen til en annen bruker som benytter Worksoft APP, så kan varslinger fra andre brukere sendes til egen telefon. Det er nå lagt til funksjonalitet ved oppstart av APPen slik at bruker må slette andre brukere fra sin telefon. Dette vil hindre at meldinger/varslinger sendes feil.

Merk: Denne funksjonaliteten slår kun til når andre har logget inn på sin telefon, dvs. for de aller fleste så vil de aldri se funksonaliteten..

Feilrettinger
Legge inn nye tider. I forrige versjon måtte man rulle på time eller minuttene for å legge inn riktige tider. Denne funksjonaliteten er nå endret slik at tiden klargjøres automatisk av APPen, og man kan så korrigere denne etter eget ønske.

Bytte av avdelinger. Ukeplanen for ledere ble ikke oppdatert når man byttet fra en avdeling til en annen. Denne feilen er nå rettet.

Legge til ny vakt fra ukeplan. Å legge til ny vakt fra ukeplan fungerte ikke. Denne feilen er nå rettet.

Bytt avdeling ikon. I forrige versjon falt ikonet for å bytte avdeling bort. Denne er nå lagt til igjen slik at det er enklere å se at man kan bytte avdeling.

Publisering. For enkelte brukere var det ikke mulig å endre publiseringsalternativet. Denne feilen er rettet.

Svarte dette på spørsmålet?